**Zimní zpívání
**Zimní zpívání
Anotace: :)...la,la,li...
~Zpívání~
~~~~~~
la,la,la,la,la,la,li
dnes jsme zimě zpívali
jednu pěknou písničku
o jaru a sluníčku...
zima ta je tvrdohlavá
s jarem se moc ráda nemá
klidně se dál bude smát
bílou sukni natřásat...
no vždyť mi to vydržíme
ještě trochu přitopíme
a dáme si čaj s rumem
i vnitřně se zahřejem...
la,la,li pak zapějeme
se zimou se rozloučíme
ty kočičky co nemňoukají
pro včelky už něco mají...
potom v březnu la,la,li
to jsme zimě mávali
ta se sice trochu zlobí
ale kraj sněženky zdobí...
~~~~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 2.2.2017