Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Květko, pořád se loučíme a jiné vítáme, ať je to jaro, léto, podzim nebo zima, pořád je na co se těšit a to je dobře:-), Ty to umíš hezky napsat.
3.2.2017 11:06 | Kytka62
Květuš, Tvá poezie je mi vzdálená na hony, ale musím uznat, že se mi opravdu líbí a je to fakt pohodová říkanka. Kdysi jsem znala jednu Květušku co psala taky takové romantické, veselé básničky.
Takže díky a těším se na další :)
3.2.2017 5:13 | Polux Troy
Pohodičková básnička - říkanka :-D S. Tip
2.2.2017 23:05 | Marcone