Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
húúúústýýý...precizní obraty,příměry,metafory...moc se mi to líbí...a myslím že jí nečtu naposled...zlatej kus!!!
2.2.2017 20:22 | Martin Havlíček
Tak tohle se ti Marku fakt povedlo, kéž by tam to sdělení našel i někdo jinej než já. Trochu naivní představa, vím...no co už, ale třeba mistr Gogol by moh, vkládám do něj své naděje.:-))
2.2.2017 19:58 | Desiré