Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vím,..

Vím,..

Jennyforever Básně » o Životě

Anotace: Vím, že se vrátím domů...

Vím, že se vrátím...
Hnalo mě ego a jistota, že vše vím,
dnes spáleno na popel doutná.
Duši rozdrásala realita,
a srdce zničili lidé.
Zbyla jen prázdnota a bezedný strach.
Odvaha upadla do nejistoty,
odhodlání mi sebral neklid,
Horoucí láska se změnila v tichou nenávist.
Vášen se vysmívá.
V očích mladé dívky,
obraz života, který nečeká a v rukou nezkušených nemilosrdně ničí.
Vím, že se vrátím domů..
Publikoval(a): Jennyforever, 24.1.2017
Přečteno (207x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos, Remy M. Manniac, Lipová, slunečnice69, Makaveli, Mirastus, Martin Havlíček, Desiré, Gaia., gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti