Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
tohle psaní mě dneska ladí...moc dobře napsané...ego je kurva...ty voe malé Já...kdo to vymyslel...:)
24.1.2017 20:02 | Martin Havlíček
Hm...to je dobrý text...bod.
24.1.2017 17:02 | gogol