Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
No nevím...má to dozajista pěknou formu, ale když to čtu asi po čtvrtý, tak se mi zdá, že by se měl autor vrátit na základní školu a ujednotit si pojem ...báseň.....hláseň....kráseň....
juhuuuuu...
20.1.2017 23:54 | gogol