Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sněží

Sněží

Sněží

Sněhové vločky se
z nebe sypou.Dívám
se z okna na krajinu
zasněženou.

Z očí mi slzy tečou
nevím proč ,ale snad
protože se mé tělo
chvěje zimou.

Svírá mě stesk až se
dusím.Toužím po lásce
kde jsi.Asi si upadla
do závěje.Hustě sněží
netrefíš ke mě.

Na proti jsem se Ti
vydala.Cestičku ve
sněhu prošlapala.

Lásko prosím nezmrzni
čekám na Tebe půl století.
Teplý čaj Ti uvařím jen
mi nezmrzni mé srdce
čeká u dveří.
Publikoval(a): slunečnice69, 14.1.2017
Přečteno (111x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: podnebný, Dasahor, Květka Š., ProstěLu, gogol, Desiré, Martin Havlíček, vanovaso, Pavíočko

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 2 stránek.
roboti