Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Jestli ta láska zabloudila,trefí k Tobě jiná,nic se neboj.Jen nečekej stále na tu jedinou! Život je moc krátký a dostala jsi jen jeden ! Drž se a mysli pozitivně ! :)
Básnička je jinak moc pěkná :)
16.1.2017 8:28 | Dasahor
láska upadla do závěje...muhééééé!
14.1.2017 17:25 | Martin Havlíček