Zklamání
Zklamání
Anotace: Krátké, skoro až nesmyslné vypsání. Hezké počtení a večer
Plamen pomalu ale jistě uhasíná,
ona je tady ta nejvíce vinná.
Moje naděje se jen tak vypařila
a má duše se s tím na dobro smířila.
Pokud je něco, co se mi nadále odcizilo.
Je to má duše, je to mé tělo.
Najednou se mi všechno vytratilo
a neznám nic, co by mě naplnilo.
Snad jediné
přežívání na mě zbylo.
Publikoval(a):
Poetický Androgyn, 5.1.2017