Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Báseň se mi líbí...no a víš, co se říká o házení flinty do žita:-).
6.1.2017 17:46 | gogol
Jiskra zbyla, a to je dobré.
6.1.2017 17:09 | Lipová
Email:
Heslo: