Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Nic nechybí už nikomu
Kdo v srdci měl svou ikonu
to se mi moc líbí, jak pravdivé,
i další obraty...
4.1.2017 9:04 | Gaia.
Ty jo, ta je krásná. Jak pravdivé...
1.1.2017 20:49 | Pavíočko