Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
jo!
2.1.2017 23:42 | Gaia.
Dekuju za komenty, to je zvlastni, jak ja nikdy neodhadnu, co se bude libit vic a co min....
Magica: no to dekuju, ted jsi me krasne rozesmala :-)))
Barca: me prave ty deti prijdou jako vyvrcholeni, ale muzi to tak asi mozna nemaji, no nevim...
2.1.2017 13:56 | Mari13
Ty děti mi tam moc nesedí. Jinak pro mne nejlepší v tomto týdnu.
31.12.2016 22:24 | barča1
No...hlavně klid:-). Není všem dnům konec a někdo, někdy, třeba...
31.12.2016 16:01 | gogol
Mari, to musíš hlásit předem, já bych pro tebe klidně něco napsala.:-)
31.12.2016 13:40 | Desiré