Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Kde jsou ty časy kdy na poli zráli zlaté klasy?
Místo nich reklamní tabule a obludný kapitalistický škatule zdobí širé rodné lány z levé i z té pravé strany.A z Unie se valí sem smrtící e-coli k zhoubě všem.
14.6.2011 13:12 | Ružka
Hezké, v záplavě sladkobolných zpěvů konečně jedna nic neřešící :-)
5.1.2011 10:28 | Cipisk