Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
proč hnusná? Pěkně to jede ven a pár lepších Silvestrů ještě prožijem.. :-)
28.12.2016 12:55 | Gaia.
Jo, já jsem právě z toho kola do značné míry letos vystoupila...
27.12.2016 21:33 | Mari13
Čekal jsem s komentem na pokračování...heee...no je to boj, že?
Někdo mi jednou řekl, že když se mi nelíbí kolo, ve kterém běhám, stačí jenom vystoupit. Nevystoupil jsem, pouze zastavil:-).
27.12.2016 20:36 | gogol
Čekal jsem s komentem na pokračování...heee...no je to boj, že?
Někdo mi jednou řekl, že když se mi nelíbí kolo, ve kterém běhám, stačí jenom vystoupit. Nevystoupil jsem, pouze zastavil:-).
27.12.2016 20:36 | gogol