Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Jsem rada, ze se postaveni textu libi.. prece jen se do toho teprve dostavam a kazda kritika je pro me dulezita a beru si z ni cos :) dekuji za komentar
26.12.2016 14:00 | Výkřik
V textu se dá vidět spousta věcí, ale stejně tam jsou stopy kávy :-D Ale uznávám, že se mi tenhle učesanější styl textu líbí víc.
A to nechci aby vyznělo sebestředně, protože jsem Tě k tomu vlastně skoro přinutil. Ale protože je to takhle hezký a lépe se to vnímá, jako poezie.
26.12.2016 13:48 | Marcone
Ty toho asi fakt moc nenaspíš...hm, taky mívám někdy obdobné stavy.
Zajímavá báseň, pěkné obraty...bod.
25.12.2016 12:11 | gogol