PROČ
PROČ
Anotace: ... proč ... řekne mi to někdo
PROČ
Proč nikdo
jeví se mi stále jako někdo
Proč nic
znamená pro mne něco
Proč ne
vidím jako ano
Proč konec
znamená pro mne nový začátek
Proč nechci
vnímám jako časem
Proč ozvu se
znamená již nemám zájem
Proč snad
naznačuje vůbec
Proč každé slovo vnímám naopak
Publikoval(a):
mayla, 25.11.2016