Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Protože (se) poznáváš stále víc...
a podívej kam to dotáh Jiřík,)
https://www.youtube.com/watch?v=EfS5aGTV4jw&list=PL3WrFU8w7SuJcMPrz77_yJWbRQGMRvhic&index=5
27.11.2016 8:31 | Lipová
když si člověk věci prostě přizná a přestane si konečně lhát přímo do rypáku tak otázka proč? se nuluje...je nepodstatná...
...báseň je mi ovšem sympatická tím že ti nejsou věci(život)lhostejný...
26.11.2016 17:32 | Martin Havlíček
já v duchu se ptám
proč jsme pořád tam sama
a přitom mezi spoustou lidičkama
26.11.2016 14:52 | mayla
A já myslím, že je spíše důležitější ptát se sám sebe.
26.11.2016 14:46 | gogol
To, myslím, není naopak, jen tušení
26.11.2016 13:38 | Kytka62