Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Z výššího stupně poznání kdy má dotyčný o něco více aktivní hruď-srdce tak veškeré predátorské činnosti již nechápe...samozřejmě že mezi zvířaty je to něco jiného...(jen konstatuju...nevyčítám)
24.11.2016 20:27 | Martin Havlíček
Něčím mě uchvacuje
23.11.2016 19:53 | Lipová
Je trochu drsný, tenhle zákon, ale je to zákon přírody.
23.11.2016 16:20 | Kytka62