Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Spojení

Spojení

Čekám,
kdy se zachvěju.
Ale Ty nepřicházíš.
Už Nic nepřichází.
Jsi pryč.

Ještě včera
jsem věděla,
kde jsi.

A dny předtím
tušila,
co cítíš.

S Tvým hlasem,
jeho odrazy
ve mně
jsem všude
chodila.

Dnes mlčíš.

Zkouším plakat.
Ale u jen poslední
kapka
pálí
v očích.

Už nic.
Je prázdno.

A to je mi líto...
Publikoval(a): Mari13, 21.11.2016
Přečteno (40x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: mayla, Mirastus, gogol, Aurora Australis

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti