Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Děkuji za pozitivně vedenou kritiku, zkusím s tím něco udělat :-).
23.11.2016 22:36 | Mari13
Sem tam mi něco obsahově nesedlo, ale jinak dobrý.
Ty emoce klidně víc rozjeď...ale ne na dvě A4:-).
Bod.
22.11.2016 17:08 | gogol