Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Všechny tvé básně s loveckou tématikou mají atmosféru a jsou působivě podané a tatíka mám myslivce, takže vím znám etiku lovců, že střílejí do chovu vadné nebo slabé kusy, ale já bych nedokázala zmáčknout spoušť a zhasnout ten život na konci mušky.
17.11.2016 14:17 | Gaia.