Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
No já spíš čmuchám tu vůni...mno jo:-). Celý to je provoněný závěrečným zúčtováním...u plnýho talíře...jo!!
ST
16.11.2016 19:54 | gogol
Hezká, myslivecká. Hned na začátku mě napadlo, že to bude o myslivosti a trefila jsem se.
16.11.2016 18:19 | barča1