Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Znám jednu pohádku kde kouzelný je svět

Znám jednu pohádku kde kouzelný je svět

Znám jednu pohádku

Znám jednu pohádku kde
krásně svítí slunce
voní květiny a ptáci
písně pějí.

Znám jednu pohádku kde
les tě šumem vítá.Na
louce tančí víly a
studánka křišťálovou
vodičku v sobě ukrývá.

Znám jednu pohádku kde
dívka z princem valčík
tančí.Jsou spolu šťastní
a leží si v náruči.
Polibky z lásky jim velice
sluší.

Znám jeden život,co smutek
a utrpení nese.Polibky z
lásky se vytratily.Při
každém nádechu se srdce
bolestí chvěje.

Ten život pomalu plyne
jako voda v řece.V naději
doufá,že zázrak stane se.

Život je jiný než pohádka.
Hraje si s lidským osudem.
Můžeš se bránit rvát jako
lev.Stejně mu nakonec podlehneš.
City ti zraní a iluze spálí.
Není v něm prince ,co tě zachrání.
Publikoval(a): slunečnice69, 1.11.2016
Přečteno (47x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, podnebný, Psavec, Bezhlavý rytíř, gogol, barča1, děda včela, Květka Š., Desiré

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti