Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Na rozmazleného aristokrata bych nečekal..., ale třeba přijde normální obyčejný chlap a bude to fajn, M.
4.11.2016 17:57 | Mirastus
zázrak se nestane jen tak jak mávnutím kouzelného proutku,leč život může být i pohádkou když si to silně přeješ...
2.11.2016 19:11 | Martin Havlíček
Do takové pohádky ráda vstoupím.
1.11.2016 17:19 | barča1