Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tak...a kde jsme ztratili soudnost. Kdy jsme ztratili zrak, abychom viděli a z jakého důvodu jsme hluší?
Pokud není co k nalezení, snad je i škoda ptát se...
Tak vykroč...vpřed...
29.10.2016 23:56 | gogol