Dnešní noc
Dnešní noc
Anotace: stal se mi jeden nemilý trapas a vznikla z toho tato báseň...
Dnešní noc je zahalena tajemstvím,
jenž nemělo být nikdy prozrazreno
Dnešní noc se jeden nemilý trapas stal,
ten jest byl omylem odhalen
Za ten by se asi každý styděl,
hanbou by se chtěl propadnout
Moje tváře bez líčidel
samým studem zčervenaly
Dnešní noc mi vrchní díl scházel,
jaký díl mi bude scházet příště?
Přemýšlím, jak ktomu mohlo dojít,
žádné rozumné vysvětlení snad ani nenajdu
Dnešní noc jistě bezesnou máš,
do Tvých snů se jako duch plížím
Dnešní noc bezesnou prožíváš,
jisté představy se Ti honí hlavou
Dnešní noc je jako špatný film,
kde se z nás hlavní hrdinové stanou,
za herce můžeme být považováni
a svou roli dokonce odehrajou
Dnešní noc vášnivé polibky
na našich rtech splynou,
pod našimi doteky
jako jarní sníh budeme tát
Dnešní noc má kyprá ňadra hladíš,
do Tvých rukou budou pevně uchopeny
Dnešní noc se naše těla spojí,
pak se v jedno tělo a duši mění
Dnešní noc naše těla vášní hoří,
jen se ptám, čím budou uhašeny
Dnešní noc naše těla do sebe
jako skládačka zapadají
Tichou nocí se naše vzdechy ozvou,
nakonec ke společnému vrcholu poletíme!
Publikoval(a):
Zářilka Misha, 24.10.2016