Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
děkuji gogole:-) je příjemné číst tvé komentáře:-)
26.10.2016 7:42 | Zářilka Misha
Jo...fajn text. Jen bych se neptal, čím budou uhašeny, ale proč. Jenže nač předbíhat...heeee...bod.
25.10.2016 17:23 | gogol