Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Já už taky raději přesedlám na dobré cukroví ze sychravého počasí. Rýmička ani kašel mi moc nesluší.
24.10.2016 16:21 | podnebný
Vidím podzimní vílu,
co listí sbírá,
z větru bere sílu,
korálky deště stírá...
To je něžný.... Krásná, jako vždy... :-)
24.10.2016 11:33 | Pavíočko