Než si to povíme
Než si to povíme
Anotace: Snad to poznáš i beze slov
Oba to cítíme
V pohledech do očí
Když jsme ve vesmíru sami
V těch, které až bolí
Jak toho tolik znamenají
Už ti je umím oplácet
Oba to cítíme
V těch zvláštních polibcích
Co se vznášejí mezi námi
Bez cíle a trasy
Tolik jsem se jich bála
Už chvíli mě neděsí
Oba to cítíme
V bušení srdce
Když jsi ve mně, na mně, všude
A všechno hned znamená víc
Než jsem kdy mohla čekat
Už to nechci jinak
Oba to cítíme
Ve všech těch bezpečných slovech
Plných nebezpečných významů
Která si zatím vyměňujeme
Místo těch správných
M..... tě
Publikoval(a):
Sedmnáctka, 1.10.2016