Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Hezká
2.10.2016 14:29 | Lipová
Jenže to nebezpečí je tak moc vzrušující...:-).
Ten klid přijde, až se tolikrát spálíme, že už nemúžeme hořet:-).
...super text
2.10.2016 0:06 | gogol