Ošklivá láska
Ošklivá láska
Anotace: .....................
Krásný je den, když slunce svítí, všechno se rozzáří a kvete kvítí .
Krásná je noc, když v samet se zahalí, hvězdy se rozsvítí, sníh a led roztají.
Krásná je láska, když dva se milují, když jeden druhému život si vdechují.
Ošklivá ulice, ztemnělá pouličním světlem, špinaví chudáci ruku v ruce chvějí se žalem a smutkem.
Ošklivá noc, když mrak měsíc přikryje a za rohem v zákoutí stín se ukryje.
Po zdi se plíží, koutům se vyhýbá, ztracené to žití, co v noci ožívá.
Ošklivá láska, co v srdci se usadí, bolí a láme, svoje si prosadí.
A smutní milenci co spolu nejsou, do ucha si nešeptají, ve dvou spolu nejdou.
Publikoval(a):
VV0407, 15.9.2016