Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Diky a ráda si nechám poradit, protože tak nějak pořád nevím jak to s tou formou myslíš a jak to mám teda jinak formulovat?
19.9.2016 13:03 | VV0407
Ten poetický obsah se mi hodně líbí. A cítím v tobě potenciál. Za to máš bod. S tou formou si nějak pořád nerozumím...
Jinak moc fajn dílko:-).
15.9.2016 17:34 | gogol