Šťastný sen
Šťastný sen
Šťastný sen
Máš svůj sen bojíš se
ho uskutečnit jen.
Ale proč? Málo odvahy
máš.Zlé zkušenosti ze
života máš.
Od každého trochu to
se ví.Duše postrádá
něžný cit.Ale proč to
má tak být?
Toužím po něze a pohlazení,
ale na mé cestě životem
nic takového není.Jen
žal a slzy jak perly
veliké.Žádná něha a úsměv
teprve ne.
Proč strach mám když chtěla
bych se tolik smát.Snad je
to můj osud snad Bůh to tak
chtěl.
Mé slzy jak perly zdobí
můj sen.Ve snu jsem šťastná,
ale co ve dne.Když probudím
se z něj.
Proč moje touha a můj sen
nemůže být skutečností jen.
Proč pořád obavy mám,že do
propasti propadám.
Snad Bůh to ví,ale
já ne.Tak raději sním
a o svém snu s nikým
nemluvím.
Publikoval(a):
slunečnice69, 24.8.2016