Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Stvoritel Tě slyší a jistě Tvuj sen splní :-)
13.10.2016 12:37 | Vzletná básnířka života
Kéž se brzy již sen, jenž sníš, stane skutečností... Moc a moc Ti to řeji :-)
13.10.2016 12:36 | Vzletná básnířka života
Ne Bůh, ale ty si musíš své sny uskutečňovat a plnit.
25.8.2016 10:03 | děda včela