Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Hezká. :-) A neboj, bude líp, život je škola, kdy zjišťuješ, kdo a co ti stojí za to.
7.10.2016 20:36 | Gaia.
Zvláštní ... asi hodně bolavé.
20.8.2016 0:15 | Polux Troy
Email:
Heslo: