Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Reklamace citu

Reklamace citu

Dnes zavřeno, pane,
pro nedostatek citu
pozdní reklamace
přiznávající vinu

z výlohy je cítit
disharmonie všedna
jak pavučiny nit
dosedla

ONA

někdejší kopie
přespříliš přesná
jízlivě překryje
bolavá místa

ale jen natolik
aby alkoholik
na dně
nenašel útěchu...
Publikoval(a): Formis, 17.8.2016
Přečteno (73x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Wčelka, Makaveli, Martin Havlíček, Kůl v plotě, Polux Troy, podnebný, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti