Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
jo,jo...kdo to alespoň jednou za život nepozná že?
18.8.2016 6:33 | Martin Havlíček
...potřeba reklamovat i tu láhev:-) Zajímavá báseň...pěkný obraty.
17.8.2016 17:25 | gogol
Email:
Heslo: