Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sláva nového světa

Sláva nového světa

Za pohlazení posměch
za uhození úctu
laskavým slovem
nezískáš nic

za zabití slávu
za zlý čin vyznamenání
za přísnost pohrdání
za blbost pochlebování

chceš ještě víc
nebo se zeptáš
jaká je ta slavná
sláva nového světa?
Publikoval(a): podnebný, 2.8.2016
Přečteno (46x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, slunečnice69, děda včela, Makaveli, Kytka62, Martin Havlíček, Polux Troy, michaela07, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti