Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
jo,ale už je pomalu nikdo nevnímá(no!! to sem asi přehnal-ještě dost lidí ano) leč pomalu,ale jistě jim dochází naše potrava-pozornost!
2.8.2016 21:41 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: