Zapomenutá
Zapomenutá
Anotace: O tom, když láska zůstane odstrčená v koutě- zapomenutá.
V trnových keřích schovaných v mlhách
vzlyká a sténá v soužení
Zapomenutá...
O zamčených dveřích a marných snahách
zdává se jí, o loučení
Zapomenutá...
Nemohla dát to, co bylo třeba
Stejně tak on ji zklamával
Zapomenutá...
Srdce zakrátko jako kus dřeva
zlomili, "sbohem" zamával
Zapomenutá...
Zůstala sama a je jí smutno
Je konec všemu kouzlení
Zapomenutá...
Ta malá dáma má černé sukno
Bývala múzou v umění
Zapomenutá...
Publikoval(a):
Count Nosferatu, 29.7.2016