Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Je spousta dobrých autorů, ale jen málokdo dokáže psát tak, aby čtenáři nevnímali slova, ale jejich obsah, protože samotná slova by nedávala nic, je to jako kouzlo a za to děkuju. :))
5.8.2016 20:36 | G. Dorian
Děkuji vám mnohokrát, jsem moc rád, že se báseň líbí :-)
30.7.2016 22:14 | Count Nosferatu
Tak tohle je opravdu výborný kousek, moc se mi líbí.
29.7.2016 21:18 | Desiré
Skvělý...tohle mně oslovilo...ST.
29.7.2016 18:44 | gogol
fňuk,fňuk ... smutná,ale krásná :)
29.7.2016 10:53 | Polux Troy