Nebe plné hvězd
Nebe plné hvězd
Nebe plné hvězd
Letní vlahá noc
a nebe poseté hvězdami.
Hledíš na ně a počítáš
své šťastné dny.
Málo jich těch smutných
víc.Už si ani nevzpomínáš
kdy si se naposledy smála.
Počítáš hvězdy na nebi
a slzy Ti stékají po
tváři.Měsíc se na tebe
usmívá.Je krásný ta jeho
zář je kouzelná.
Smutno je Ti na duši
a stesk tě objímá.
Vzlykáš a toužíš po
něžném náruči kde by
jsi smutné oči skryla.
Počítáš hvězdy a přemýšlíš
proč musíš si slzy pořád
utírat.Proč zakopáváš na
cestách a kolena máš odřená.
Je to Tvůj osud a ty ho
statečně neseš.I když máš
podlomená kolena.Pořád se
zvedáš a k nebesům vzhlížíš
i když víš ,že Tvá hvězda
pomalu zhasíná.
Publikoval(a):
slunečnice69, 22.7.2016