Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ze smutku vzniká ta nekrásnější poezie
22.4.2017 8:09 | Klarineb
Mě tyhle hvězdné úlety prostě baví, asi jsem hvězdofil :).
23.7.2016 22:37 | Makaveli
Ono počítání hvězd
je jen jedna z možných cest
každý jednou žal svůj zvládne
kdy, však nikdo neuhádne;)
22.7.2016 16:44 | Remy M. Manniac