Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Blues o Samotě a hořkosladké vzpomínce

Blues o Samotě a hořkosladké vzpomínce

Není tu papír ani tužka
Nezbylo tu zhola nic

Paměť je nepříjemná služka
ze zastrkaných pohlednic
na který opět tupě zírám
jak na oltář zašlých dnů
zbývá mi ještě tajná síla
co pomáhá mi přežít v Říši snů
ze který není snadný úniku

- Jen nedej se zas do breku

Není tu papír ani tužka
Nemám kam svý texty psát
nápadů se rodí celá snůška
zápasím s pamětí „kdo s koho“
kdo si slova déle uchová
je jich stále víc než mnoho

není tu papír ani tužka
chci zas do tebe svý texty psát
v momentě, kdy nezbylo mi nic
báseň scvrkne jako sladká hruška
kdyý se díváš na mě z pohlednic
Publikoval(a): Hvězdář, 14.7.2016
Přečteno (203x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Cygnus, G. Dorian, Kůl v plotě, slunečnice69, děda včela, Malfelica, Remy M. Manniac, Mirastus, Martin Havlíček, gogol

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 11:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti