Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
jo,tak tohle znám tuhle kočkovanou...dík za téma...
6.7.2016 18:06 | Martin Havlíček
To také nemusí být pravda, že kdo čeká, tak se dočká. Musíme čekat jen, kdy dojedeme na konečnou.
6.7.2016 9:48 | děda včela