Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Všichni máme své mouchy, hlavní je, že si rozumíte :)
V reálu radši nic neuslyší ani neuvidí. Naše situace je moc složitá...
3.7.2016 20:48 | Malfelica
Já mám na tátu docela štěstí, i když má taky své mouchy, tak je jinak super:-).
V básni to vypíšeš...v reálu musíš mluvit. Ať to slyší.
3.7.2016 20:44 | gogol
Na jednu stranu jsem ráda, že mi někdo rozumí, na druhou stranu mě to upřímně mrzí...
3.7.2016 20:43 | Malfelica
Ani netušíš, jak ti rozumím.
3.7.2016 20:38 | Desiré