Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Láska, láska, láska,
jak přes oči páska.
---
A ještě si kvůli tomu brát život? Co je to za blbost?
---
Pan Vodňanský ví, jak na lásku:
Mám rád horké letní odpoledne
Mám rád horké letní odpoledne
barvu tvých očí
ať ti nevybledne...
7.6.2016 22:55 | Trubka Petr
Děkuji,vážím si toho O:)
7.6.2016 17:47 | Euli
...ale jo, líbí:-).
7.6.2016 17:13 | gogol