Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Zajímavé téma i zpracování. :-) Líbí se mi. :-)
5.6.2016 19:18 | Pavíočko
Hezká vzpomínka, jo, poctivých komediantů ubývá, zato v parlamentu... M.
5.6.2016 16:22 | Mirastus
Email:
Heslo: