Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Krásné téma... :-)
5.6.2016 19:47 | Pavíočko
Bod za obsah.
Už jsem si toho párkrát všiml...když píšeš takhle dlouhý texty, zkontroluj si gramatiku(čárky, háčky...atd). Jinak dobrý:-).
5.6.2016 13:38 | gogol