Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prášky na spaní

Prášky na spaní

Malfelica Básně » Deprese

Anotace: Láká mě to čím dál víc.

Prášky na spaní
jako jediné východisko se jeví.
Možnost spasení
od bolestí o kterých nikdo neví.

Jedna, dva, tři, čtyři, pět,
to by mohlo stačit.
Už není cesty zpět.
Svět začíná se točit.

Zrak se zakaluje,
zvuky jsou čím dál vzdálenější,
dech se zpomaluje,
duše začíná být lehčí a lehčí...
Publikoval(a): Malfelica, 3.6.2016
Přečteno (361x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ivankaaknavi, Ponas, Marcone, děda včela, Desiré, Bezhlavý rytíř, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 12:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti